Лятото започва с EVA и Орлин

31 May 2014

Корицата на EVA през юни е гореща. Какво му пишат фенките, дали прилича на Джуда Лоа (Джуд Лоу), защо е пилотирал самолет над Лонг Айлънд – един от любимите мъже на всички българки Орлин Павлов разказва пред EVA.

В екшън интервю след едномесечното му американско турне и поканата да е първият български мъж, избран да представя линия аромати и продукти за грижи за тялото от козметичната компания Avon, между пътуванията му за промоцията на филма „Живи легенди“, участията му в наградите на BG Radio, в журита на различни музикални конкурси Орлин ни призна: „Сега живея сам. Понякога в забързан ритъм и с много неща за правене, е добре да се събуждаш сам, но още по-хубаво е, ако имаш любим човек, да се събуждаш с него.“

Орлин призна, че сексът е бил повод за запознанство в живота му, но че ако трябва да подреди по важност, на първо място би сложил любовта, после секса, парите и накрая известността, защото смисъл според Орлин „има това, което правиш, музиката, която оставяш след себе си.“ И още – за работните му проекти, жените в живота му, клубовете, забавленията и гърдите на фенките четете в EVA през юни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР