Ето и снимки от сватбата

eva.bg 28 May 2014

Сватбата на годината приключи, а ето и как изглеждаха младоженците. Първите снимки от венчавката на Ким Кардашиян и Кание Уест бяха публикувани от E! На една от тях двамата очевидно се наслаждават на момента, в който свещеникът казва: „Сега може да целунете булката!“ На друга пък вървят хванати за ръце между ръкопляскащите гости. Има и кадър на Ким в гръб, очевидно преди да тръгне по пътя към олтара. Както вече писахме, сватбената рокля на Ким е от Haute Couture колекцията на Givenchy. И обещаваме, че това е последният път, в който пишем за тази сватба.

 

1 КОМЕНТАР
1
Ана
29 May 2014, 10:37

Моля ви!!!!!! Поне вие ни пощадете от това огромно световно недоразумение -Кардашан! Да , стахотен ПР- Мадона вода пие пред тях, но, поне Ева, която винаги е проявявала вкус, такт, деликатност, и пак....много вкус, поне вие не влудявайте читателите си с тази неразбираема за мен световна истерия по нещо безлично и безстойностно.
П.С. Преди два месеца се зарекох, че колкото и да ми е любопитно да надзъртам в американския Вог от време на време (Слава Богу, Ана Винтур го направи досадно скучен и кичозно претенциозен-- същото важи и за вкуса й към модата!), НИКОГА ПОВЕЧЕ Срамота , след като г-жата Винтур цопна Кардашян на корицата.
Понеже ви обичам, моля ви, не ме карайте да спра да ви чета.Просто не споменавайте повече за Кардашан на страниците си!!! Все пак единствени в България вече колко години оцелявате без да изпадате до нивото на евтините жълтини.
Благодаря ви от сърце!!!

ТВОЯТ КОМЕНТАР