Сватбата на Кардашиян в цифри

eva.bg 22 May 2014

В събота ще се състои една от най-разточителните, лъскави и звездни сватби, за която всички говорят вече от няколко месеца. Става въпрос за венчавката на Ким и Кание, естествено. В момента целият клан Кардашиян е в Париж, където утре ще пристигнат и гостите им. Ще ги зарадват с обеден брънч, организиран от Валентино, а вечерта ще ги заведат на частна разходка из Версайския дворец. В събота сутринта с частни самолети всички ще отлетят за Флоренция, където пък ще се състои самата сватба. Ето какво знаем за нея в цифри.

- Ким има три варианта за булченска рокля, зад които стоят топ дизайнери, естествено. Твърди се, че роклята по дизайн на Sarah Burton й е излязла цели два милиона долара.

- Ким и Кание ще платят 650 000 долара за храната за гостите им в петък вечерта. Тогава ще е и официалната репетиция за сватбата. Събрали са топ готвачи от цял свят, които да се грижат за храната.

- Охраната ще им струва три милиона долара.

- Един милион долара е цената, която двойката е платила за цветята, които ще красят както сватбата, така и съпътстващите я събития.

- Изключително скъпо е и менюто на самата сватба – по 2 000 долара на гост.

- Шампанското, което ще пият на церемонията, струва 6 000 долара бутилката.

- Сватбените празненства ще завършат със заря, за която младоженците са платили 200 000 долара.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР