Мерил Стрийп като бизнес дама

Новото увлечение на актрисата са недвижимите имоти. Ето последното й жилище

Елка Влаховска 20 May 2014

Въпреки че Мерил Стрийп закупи луксозния имот на Холивуд хилс през февруари миналата година, тя вече го обяви за продажба. Намерението й е с тази сделка да спечели 2.25 милиона долара. Къщата е дизайнерско произведение – нарича се 1954 Research House и е на студио Honnold & Rex по проект, обявен от списание Art & Architecture. Този дом носи слава на проектантите, в много голяма степен успява да улови духа и дизайна на 50-те години на миналия век.
На 3500 кв. м къщата е с четири спални и четири бани. На първо ниво е отворената дневна зона с акцент камина в каменната стена. Кухнята е обзаведена с последно поколение уреди на Miele и е отворена към трапезарията и стаята за развлечения с огромния телевизор. На това ниво има още две стаи, като едната е с огромна витрина с поглед към басейна.   
Откъм улицата къщата прилича на крепост с фасадата си и вратата на добре обезопасения гараж за 2 коли. Вътрешният двор е мястото за развлечения с разточителна тераса за излежаване на слънце, басейна за плуване и барбекюто.  
През февруари 2013 г. актрисата е платила за имението 4.4 милиона долара, сега го е обявила за продажба за 6.75 милиона. Ако успее, ще докаже, че има добър бизнес нюх, защото не е инвестирала нито в обзавеждане, нито в ремонти.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР