Nude трансформация

За голямо съжаление на креативните nail артисти фаворит този сезон е nude маникюрът

20 May 2014

Без преувеличение повече от 90% от дизайнерите избират този вариант, който никога няма да омръзне или да е демоде. По млякото, капучиното и крем брюлето си падат Oscar de la Renta, Theyskens Theory, Alexander Wang. Универсалната нежнорозова гама (Richard Chai Love) хармонира със светлата кожа и подчертава загара. Тайната на изтънчения маникюр на Zac Posen е ефектът омбре. От основата на нокътя към центъра е нанесен по-плътен розов цвят, а от средата към края – пастелен. Ноктите при John Rocha, Proenza Schouler и Thakoon са като че ли от същата материя, от която е и роклята.

 

The Blonds предизвикват невероятен възторг с провокационен дизайн в розови тонове. Заслугата за обратния френч с брокати и перлички в основата на „луната“ е на CND. Като с махване на вълшебна пръчица ноктите се превръщат в скъпо и стилно бижу. „Любима, ще ти подаря звезда!“ Фразата провокира и Prabal Gurung за експерименти с декорации. Покриването на телесния лак с брокати в средата на нокътя придава игривост на маникюра. 

 

Предложения за nail арт от CND

Дизайнът е вдъхновен от сексапила на винтидж бельото. Ноктите, загатнати с фини слоеве и декорирани с дантела, предизвикват въображението повече от абсолютната голота. Идеята за апликациите, сякаш докоснати от проблясъка на счупено стъкло и отражението на перли, е едновременно невинна и игрива.

ТВОЯТ КОМЕНТАР