Саундтракът на май

Новите албуми през май

eva.bg 01 May 2014

 

Michael Jackson XSCAPE
Вирджиния

Осем нечувани до момента песни на Майкъл Джексън и осъвременени негови „класики“. По тях е работил екип, воден от Тимбаленд. Стремежът е бил да се запазят звученето, целостта и артистичната същност на Краля на попа.

Cyndi Lauper She’s So Unusual
Вирджиния

Юбилейно издание по случай 30-годишнината от дебютния албум с неиздавани демо версии, концертни записи и ремикси. Има и подарък – комплект винилови стикери на авангардните тоалети и аксесоари на Синди от култовото видео на Girls Just Want To Have Fun.

Mariza Best Of
Орфей

Гласът й се оформя в задните тесни улички в стария мавритански квартал на Лисабон Мурария, където се пее фадо. Best Of включва песни от студийните й албуми, две нови парчета и четири бонус песни.

Ray Charles King Of Cool

Повече от 70 песни за десетгодишнината от смъртта на Рей Чарлс. Рей полага основите на соула. Албумът включва джаз, кънтри, аренби и поп шедьоври от седемдесетгодишната му кариера.

Nils Landgren Eternal Beauty
Дюкян

Освен блестящ тромбонист, шведският музикант има и чудесен глас. Този албум е посветен на любовта и вдъхновен от нея. Две от най-хубавите песни са ремикси на хитовете на Тина Търнър – We Don’t Need Another Hero и Broken Wings на Mr. Mister.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР