За невероятните ползи от медитацията

Ще научите от серията семинари на Peace Revolution през април

02 April 2014

Международната програма за младежта Peace Revolution ще посети за първи път София от 7 до 12 април, за да организира семинари за постигане на баланс и вътрешен мир чрез медитация.

Семинарите ще бъдат водени от Джон Парамай Данисаро, монах от будитския храм „Дамакая“ в Банкок (Тайланд). През последните две години, той пътува активно из целия свят, за да преподава, обучава и споделя своя повече от 25-годишен опит. Това е първото му посещение в България.

Целта на семинарите е да разкрие идеята за медитация за всеки, който иска да научи повече за нея, но не знае откъде да започне. Те ще ви помогнат да научите как да водите по-балансиран и хармоничен начин на живот, да се справяте със стреса и депресията, да повишите вашата ефективност и да намерите щастие чрез постигане на вътрешен мир. Медитацията е прост инструмент, с огромни ползи за цялостното благосъстояние на индивида и може да се практикува от всеки - независимо от възраст, раса, религия и образование. Разбира се, всички участващи ще могат да зададат и своите персонални въпроси към Джон Парамай Данисаро. За повече информация за дати и локации, вижте страницата на Peace Revolution Bulgaria.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР