Горещо от Швеция

Модната колаборация Lykke Li & Other Stories

17 March 2014

Марката & Other Stories (най-новият моден лейбъл презентиран от компанията H&M) и една от най-популярните шведски изпълнителки Люке Ли, обединиха сили за създаването на колекция дрехи и аксесоари за следващия студен сезон. Както се очаква, ключовата дума за нея е „минималистичност” – и в дизайна (включително при обувките, чантите и бижутата), и в палитрата – монохромна гама с акцент върху черния и белия цвят.

„Тази колекция е моята версия за това, какво задължително трябва да има в гардероба ми. И ще бъде моя униформа до деня на смъртта ми.” Люке Ли
При създаването на моделите, певицата (според собствените й думи) е залагала на максимална практичност – комбинация от високо качество на материалите, минимално количество цветове и усещане за увереност за този, който ги носи.

 „През целия си живот, аз пътешествам. Затова за мен е важно да обличам неща, в които ще се чувствам силна и сигурна, независимо дали слизам в ранна утрин от автобуса или изилзам на сцената на концерт в Ню Йорк – коментира вдъхновението си Люке Ли. – Искам да имам гардероб от малко, но ключови вещи – всичко най-важно, за да продължа да бъда пътешественик, готов винаги да дава най-доброто от себе си. Работата с & Other Stories ми даде възможност да създам точно такъв гардероб.”

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР