H&M в светлините на Париж

С колекция есен-зима 2014/2015

eva.bg 25 February 2014

Утре вечер, шведският бранд ще се качи за втори път на горещия подиум на Седмицата на модата в Париж, представяйки H&M Studio - новото име на сезонната модна колекция на марката. Линията има собствен дизайнерски екип, чиято задача е да създава всеки сезон лимитирана колекция, показваща не само водещите модни тенденции, но и новите смели идеи на компанията. „Много се вълнуваме да покажем H&M Studio и нашите ключови тенденции за сезона - коментира Ан-Софи Йохансон, главен дизайнер на H&M. - С новата линия ние показваме нашата любов към модата в сърцето на модата – Париж.“

Колекцията H&M Studio есен-зима 2014/2015 ще се предлага от 4 септември в около 260 магазина на H&M по целия свят, включително България.

А утрешното дефиле ще бъде достъпно не само за топ имената от модната индустрия седящи на първия ред, но и за всички фенове на марката – специално за тях то ще бъде излъчвано директно и в реално време на www.hm.com, livestream.com. Микросъйтът, създаден специално за ревюто е hmstudio.hm.com.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР