Голямата винена дегустация

На Winebox Portfolio Tasting 2014 ще се срещнат любители, професионалисти и производители, за да споделят своите вкусове и виждания за виното.

eva.bg 13 February 2014

Още отсега е добре да запомним датата 20 март. От 13 до 21 часа и само срещу вход от 12 лв. ще можем да дегустираме изключителни вина – над 100 етикета от повече от 20 производители от Франция, Испания, Италия, Чили, Аржентина, Нова Зеландия. Winebox Portfolio Tasting 2014 е второто винено изложение, организирано от фирма Уайнбокс, този път в Radisson Blu Grand Hotel София на площад Народно събрание 4. Това е мястото, на което ще се срещнат любители, професионалисти и производители, за да споделят своите вкусове и виждания за виното.

Ако имате по-специално отношение към него, може да се включите в атрактивните майсторски класове и лекции, водени от експертите Яна Петкова и Ефросия Благоева, от най-добрите ни сомелиери – Георги Михов и Любомир Стоянов, от световни енолози и специалисти на представените изби. Изненада ще е разширеното портфолио на Уайнбокс от топ международни производители, които стъпват за първи път на българския пазар. Всеки посетител на изложението получава талон за отстъпка, с който ще може да поръча любимите си вина онлайн на специална цена в период от една седмица след събитието.

Повече информация на www.tasting.winebox.bg; facebook: winebox portfolio tasting 2014; на [email protected] или на тел. 02 481 85 20; 0898 630 660

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР