Намери своя личен целулитотерапевт

За да проличи ефектът от тренировките, са нужни седмици, а понякога и месеци

Илияна Йорданова 29 April 2010

За сметка на това терапиите в салоните обещават намаляване на обемите само след няколко процедури, а някои дори след първата. Все пак не изключвайте и фитнес залата от графика си.

Не щадете сантиметри с Vital Feeling на Gatineau
LPG център, София, бул. Патриарх Евтимий 15, тел. 480 80 20

Заветното число на кантара съвсем не означава, че сте станали щастливи притежателки на разкошна фигура. Нито пък, че телесната хармония не е свързана с душевната. Трите фази и петтe етапа на терапията на фона на божествена музика по-скоро приличат на релаксиращ ритуал в стил well being. Пътят за копринената кожа минава през гомажа с етерично масло от мандарина и розово дърво. В резултат се задейства обмяната на веществата и настъпва усещане за мир със себе си. Последващият концентрат, който се втрива със специална ръкавица, може да се похвали с няколко „таланта“ – отслабване, дрениране и стягане. Няма да се разминете и с лифтинг масаж и дренаж. Последният се прави два пъти – веднъж с масажно олио и веднъж с т. нар. багети (илюзията с пръчките за намиране на вода не е случайна). Така тялото без проблем се освобождава от излишната течност, една от причините за целулита. На финала ви очаква стягащ гел. Достигнатата нирвана няма как да не ви унесе в сладък сън. Водните капки с дъх на мандарина, портокал, праскова и грейпфрут, които терапевтът разпръсква над вас, ви връщат на земята. След час и 15 минути глезотии в продължение на 10 сеанса веднъж седмично може да се похвалите с минус 5,5 сантиметра в талията, минус 4,3 в ханша и минус 2 в обиколката на бедрата.  

Сбогувайте се с целулита, докато лежите с Novaslim+
салон Vitality’s, София, бул. Дондуков 41, тел. 0889 737 280

Искате не един, а няколко резултата, които да превърнат тялото ви в неустоим обект на желание? И най-вече това да стане, докато сте в хоризонтално положение и се наслаждавате на нежните ръце на масажиста. Терапията гарантира „изтриване“ на трапчинките по бедрата, отслабване, обновяване и стягане на кожата и оформяне на нов силует. Тайната е кодирана в тройната ексфолиация, благодарение на която кожата усвоява активните съставки. Началото е доста екстремно, но пък си струва. Очаква ви масаж със скраб с алуминиеви кристали, идентични на тези при микродермабразиото. Масажът с киселинен разтвор много наподобява химичен пилинг, но това не бива да ви плаши. Лекото пощипване се успокоява с неутрализиращ разтвор. Последен е ензимният пилинг за окончателно отстраняване на мъртвите клетки. Кожата е готова за най-същественото – оформяне и отслабване. Върху зоните, които имат нужда, се поставя отслабващ серум и се правят два вида масаж - със специален ролер и с дрениращ антицелулитен гел. Увиването с алуминиево фолио пък усилва многократно действието на регенериращия крем. Тези приятни 75 минути трябва да се преживеят още 5 седмици по един път.

„Сама вкъщи“ с Galvanic Spa II на Nu Skin
може да се купи от: Актком, София, ул. Дървенишка река 23,
тел. 0888 840 588

Защо не опитате да станете скулптор на собствената си фигура? Липсата на опит и диплома не е проблем. Достатъчно е да не сте с две леви ръце. Резултатът, същият като след професионален масаж, ще дойде от само себе си. Единственото условие е да се обзаведете с апарата Galvanic Spa II, генериращ галваничен ток. Вземате накрайника за тяло (има още три - за лице, за специфично избрано място и за скалп) и специалния гел Galvanic Spa II Body Shaping Gel. Въоръжени до зъби с необходимите оръжия, пардон, приспособления,  пристъпете към операция „убий мастните клетки“. Намазвате гела върху проблемните зони и ги масажирате от 3 до 5 минути. Вместо безброй бели ще извършите само добрини – ще изгладите портокаловата кожа и ще оформите тялото. За да постигнете целта си, е важна не силата, а постоянството, така че заложете на повторението. Или правете терапията сутрин и вечер два пъти седмично. Е, видяхте ли, че не е толкова сложно?

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР