Терапии за последния час

За тези, които искат да затвърдят резултата, и останалите, които правят всичко в последния момент, предлагаме 3 хитови процедури

Свобoда Сидерова 17 September 2009

Да предположим (но само да предположим), че сте излъскали перцата и сте в режим на бойна готовност преди Коледа. Маникюр, прическа... всичко е на шест.

Естетика 3 в 1

Sante Bg Center, София, бул. Витоша 62 А, тел. 02/ 852 00 99

Лондон има своето архитектурно яйце (офис кула със специфична форма в сърцето на Ситито), ние - лале на красотата. На пръв поглед цветето прилича на красива декорация. Само с едно завъртане на оста обаче то разкрива тайната си - системата Raylife, обединяваща 3 модерни технологии (акустична вълна, енергия и светлина) в грижите за лицето и тялото. Оригиналното устройство е дело на Аsclepion Laser Technologies, водеща немска компания за медицинските лазери, а дизайнът е италиански. Акустичната вълна много напомня шоковата, използвана за разбиване на камъни в бъбреците. Разликата е единствено в дълбочината на проникване – съответно 3 и 12 см. Въздух под налягане, „изстрелван” на равни интервали с пистолет, подобрява микроциркулацията и изглажда „портокаловата” кожа. Втората технология е биполярен радиочестотен лифтинг. 3 вида накрайници са снабдени с вакуум, който нежно „захапва” кожната гънка, и система за охлаждане. Електромагнитните вълни стимулират синтеза на колаген и са ефективни при отпускане на лицевия контур, шията, клепачите, вътрешната част на ръцете и бедрата. Третата използвана технология е IPL. Пулсиращата светлина успешно се справя с бръчки, акне, купероза, петна, нежелано окосмяване... Мисията на Raylife е не само да улесни провеждането на всяка процедура, но и да направи достъпни високите технологии.


Бадемов СПА маникюр

Салон Nouhau, София, ул. Адриана Будевска 2, тел. 02 / 953 10 85

Ръцете като никой друг издават бюти навиците. Предложението на CND Almond SPAManicure е възможност да скриете, че не сте виждали маникюристката от миналия месец. Подхранващата маслена баня, която се трансформира в млечна баня за нокти и кожа, хидратиращият скраб, блестящата маска за ръце, коприненият лосион и интензивният крем връщат вярата в чудесата. Няма как да е иначе, след като за работа се хващат масло от сладък бадем и жожоба и витамин Е. Резултатът надминава очакванията. Жалко, че мъжете все по-рядко целуват ръка. Всъщност, кой знае? Лекият аромат на бадем и копринената блестяща кожа със сигурност ще ги заинтригуват. Само не помисляйте да криете ръцете в модните напоследък ръкавици до лактите.


Антицелулитна терапия с пипер

SPA център към SPA х-л Двореца във Велинград, тел. 0359/56 224

Причина да се запишете за процедурата Pepper Treatment на Gerald’s са необичайните съставки, двата вида масаж и ароматерапевтичният ефект. По подобие на кафето и шоколада – известни целулитотрепачи, етеричното масло от черен пипер не само елиминира токсините и стимулира кръвообращението, но и ухае божествено. След задължителния скраб и деблокаж на ставите идва обвиване с бяла маска на основата на хума и женско биле. Преди това тялото се  напръсква с пречистваща вода от Мъртво море с цел минерализиране. Същинската част на терапията е глобалният снелинг масаж (каквото и да означава това). Техниката „сандвич” не само слага край на хегемонията на мастните клетки, но позволява да се откъснете от битието и да почувствате що е то релакс. Ефектът за фигурата е като след седмичен детокс.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР