яде, за да забременее

Кейти Холмс била на специален хранителен режим за напълняване, който ще й помогне да забременее. 31-годишната актриса и съпругът й Том Круз от няколко месеца правели опити за второ дете. Според британското списание Now, Кейти имала право да яде каквото си поиска. Тя трябвало да набляга на въглехидратите, а не както до сега да се мъчи само на салата.

07 April 2010

Кейти Холмс била на специален хранителен режим за напълняване, който ще й помогне да забременее. 31-годишната актриса и съпругът й Том Круз от няколко месеца правели опити за второ дете. Според британското списание Now, Кейти имала право да яде каквото си поиска. Тя трябвало да набляга на въглехидратите, а не както до сега да се мъчи само на салата. „Тя мрази факта, че е склонна към напълняване, но Том настоява, че месото ще увеличи шансовете й за зачеване“, твърди източник на списанието.


Миналата седмица актрисата прекарала четири часа в сциентоложкия център, който посещават със съпруга й. „Кейти посети същото място малко преди да зачене дъщеря си Сури. Духовната процедурата, на която тя се подлага за втори път, има за цел да направи жената по-уверена, по-щастлива и да премахне психическите прегради, които могат да попречат на зачеването“, обясни приятелка на актрисата.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР