й изневерява с татуиран модел

Само дни след като Кейт Уинслет обяви края на брака си, „проклятието на носителите на Оскар“ взе поредната си жертва. Сандра Бълок напусна семейната си къща и отмени британската премиера на новия си филм. Причината според клюките е разкритието, че съпругът й й изневерява.

18 March 2010

Само дни след като Кейт Уинслет обяви края на брака си, „проклятието на носителите на Оскар“ взе поредната си жертва. Сандра Бълок напусна семейната си къща и отмени британската премиера на новия си филм. Причината според клюките е разкритието, че съпругът й й изневерява.  Джеси Джеймс имал 11-месечна тайна връзка с татуираната моделка Мишел Макгий. В сп. In Touch тя твърди, че е срещала Джеси през април 2009, правили секс на дивана в офиса му в Ел Ей и оттогава били неразделни. Той й е казал, че двамата със Сандра са разделени и вече не живеят заедно, и често били в къщата им докато актрисата е на снимки.


Бълок и Джеймс сключват брак през 2005 г. на залез слънце в нейното ранчо. Тя е третата му съпруга. Звездата неведнъж е казвала колко много обича съпруга си. В речта си за Оскарите тя благодари на мъжа си за това, че толкова време я е подкрепял, а той изслуша речта й просълзен.

 


ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР