хесус луз?

На Мадона не й отне много време да намери заместник на бразилския си любовник Хесус Лус. Според най-новите слухове „материалното момиче” излиза с Джон Кортахарена – 24-годишен модел от Испания.

08 February 2010

На Мадона не й отне много време да намери заместник на бразилския си любовник Хесус Лус. Според най-новите слухове „материалното момиче” излиза с Джон Кортахарена – 24-годишен модел от Испания.  Двамата се срещнали на премиерата на филма на Том Форд A Single Man, в който Джон участва.  Мадона доста настоятелно флиртувала с младия модел, който в началото се чувствал видимо притеснен. Малко по-късно обаче певицата предложила да му помогне с кариерата и двамата отишли на вечеря с нейни приятели.


Кортахарена е рекламно лице (и тяло!!!) на Just Cavalli, Bally, Etro и Trussardi. През декември беше поставен на осмо място в класацията на Форбс за най-успешни модели мъже.


По същото време Хесус беше сниман да флиртува с млада смугла красавица, на плажа в родната си Бразилия. От снимките личи, че и той бързо е превъзмогнал раздялата си с певицата.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР