40 милиона за дизайн на хотел в дубай

Виктория Бекъм е получила предложение да направи дизайна на луксозен нов хотел в Дубай. Офертата, която тя все още не е приела, е на стойност 40 милиона долара. Лично министър-председателят на ОАЕ Шейх Мохамед бин Рашид ал-Мактук е помолил певицата за помощ.

26 January 2010

Виктория Бекъм е получила предложение да направи дизайна на луксозен нов хотел в Дубай. Офертата, която тя все още не е приела, е на стойност 40 милиона долара. Лично министър-председателят на ОАЕ Шейх Мохамед бин Рашид ал-Мактук е помолил певицата за помощ. Двамата се срещнали по време на миналогодишната почивкана бившата спайска и съпруга й Дейвид Бекъм в Дубай.

 

Виктория ще работи със световноизвестния дизайнер и близък неин приятел Карл Лагерфелд. Хотелът ще бъде построен на прочутия „Остров на модата“ и двамата ще отговарят за цялостното му обзавеждате – от дизайна на стаите, през мебелите до малките детайли.  Виктория обаче все още се колебаела дали да приеме щедрото предложение. Според говорителя й тя била прекалено заета с децата си и с модната си колекция, която ще представи в Ню Йорк, следващия месец.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР