арестувана за родителска небрежност

Майката на бившата руска тенисистка Анна Курникова, е била арестувана в Палм Бийч за неизпълнение на родителските си задължения. 46-годишната Ала оставила сам вкъщи петгодишния си син Алън. Тя твърди, че го е оставила, защото той не е искал да излезе с нея.

21 January 2010

Майката на бившата руска тенисистка Анна Курникова, е била арестувана в Палм Бийч за неизпълнение на родителските си задължения. 46-годишната Ала оставила сам вкъщи петгодишния си син Алън. Тя твърди, че го е оставила, защото той не е искал да излезе с нея. Заключила го и за всеки случай му дала мобилен телефон. Но нещата не се развили точно по план. Момчето скочило от прозореца на втория етаж, наранило краката и гърба си. Техен съсед видял обляното в кръв дете и позвънил на полицията. 

Ала е била арестувана, когато все пак решила да се прибере вкъщи, но малко по-късно е била освободена под гаранция. Тя ще бъде съдена на 15 години лишаване от свобода.


По същото време дойде и слухът, че Анна Курникова чака дете от Енрике Иглесиас. Но засега нито един от двамата не е направил официално изявление.

 


ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР