едно от децата на брад пит

Джордж Клуни е предложил на Брад Пит да осинови едно от децата му. Актьора от “Бандата на Оушън”, който няма деца, каза че дължи на приятеля си услуга и е готов да му помогне да като осинови едно от шестте му деца.

16 October 2009

Джордж Клуни е предложил на Брад Пит да осинови едно от децата му. Актьора от “Бандата на Оушън”, който няма деца, каза че дължи на приятеля си услуга и е готов да му помогне да като осинови едно от шестте му деца. “Планирам да си осиновя дете и смятам това да е едно от децата на Брад. Длъжник съм му.” - пошегува се Клуни.


Джордж, които в момента излиза с италианската телевизионна водеща Елизабета Канали, сподели, че за сега не планира да има деца. Но винаги щом се почуства самотен прекарва време с голямото семейство на Брад и Анджелина.
“Дори само едно дете, което обикаля около вилата ми ме изнервя. Така че определено не съм подходящ за баща. Но ако имам нужда да се почуствам част от голямо семейство, просто се обаждам на Брад и Анджелина да дойдат и тогава си припомням колко съм щастлив

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР