sofia design week

За първи път в София ще има Седмица на дизайна. Чакат ни 22 безплатни изложби, 17 лектората и 5 уъркшопа, водени от величия в дизайна. Sofia Design Week ще се случи между 5 и 12 юни на различни интересни места като Водната кула в Лозенец, където ще гостуват някои от най-авангардните холандски студиа в продуктовия дизайн

05 June 2009

За първи път в София ще има Седмица на дизайна. Чакат ни 22 безплатни изложби, 17 лектората и 5 уъркшопа, водени от величия в дизайна. Sofia Design Week ще се случи между 5 и 12 юни на различни интересни места като Водната кула в Лозенец, където ще гостуват някои от най-авангардните холандски студиа в продуктовия дизайн.

 

В Художествената академия Силвия Барна и Наташа Фенолио ще представят дизайн на храна и ще “продават” бонбони от бяла ружа.  Ще видим най-новото от Константин Гърчич, определян като виртуоз на най-трудната мебел – стола. В Студио Мартиком очакваме британския хит Established&Sons – основана от издателя на Wallpaper и съпруг на Стела Маккартни Аласдър Уилис.

Цялата програма можете да видите на: http://sofiadesignweek.com/

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР