очаква първото си дете

Слуховете, че Дженифър Хъдсън очаква първото си дете бяха официално потвърдени от нейна близка приятелка. Актрисата дълго време отричаше новината и още не е направила официално изявление. Но нейната дългогодишна приятелка Фелиша Фийлдс потвърди, че е присъствала на бебешкото парти на звездата в събота, в родния й Чикаго. На партито били поканени само най-близки приятели и роднини.

01 June 2009


Слуховете, че Дженифър Хъдсън очаква първото си дете бяха официално потвърдени от нейна близка приятелка. Актрисата дълго време отричаше новината и още не е направила официално изявление. Но нейната дългогодишна приятелка Фелиша Фийлдс потвърди, че е присъствала на бебешкото парти на звездата в събота, в родния й Чикаго.

 

На партито били поканени само най-близки приятели и роднини. Тъй като Дженифър и годеникът й Дейвид още не знаят пола на детето, подаръците били главно в жълто и бяло. Предполага се, че Хъдсън е в седмия месец и вероятно е запазила бременността в тайна заради семейната трагедия, сполетяла семейството й. През октомври миналата година майка й, брат й и племенникът й бяха убити.

 

 

 


ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР