африка, любов моя

Преди няколко дни, докато част от екипа ни пиеше чай Miz с дъх на череши (прекрасен между другото) в Чайната на ул. Бенковски 11, забелязахме картините на гостуващата художничка Соледад Мерино Елизалде. Тя учи рисуване и вътрешна декорация в Южна Африка, а после покрай съпруга си дипломат, попада и на други места в Черния континент – Кения, Лесото.

16 April 2009

 

Преди няколко дни, докато част от екипа ни пиеше чай Miz с дъх на череши (прекрасен между другото) в Чайната на ул. Бенковски 11, забелязахме картините на гостуващата художничка Соледад Мерино Елизалде.

 

Тя учи рисуване и вътрешна декорация в Южна Африка, а после покрай съпруга си дипломат, попада и на други места в Черния континент – Кения, Лесото. Африканските й платна са заредени с онази симпатична и първична енергия, която предполагаме, че пулсира в Африка. Но само предполагаме, защото още не сме стигнали дотам въпреки големите си като цял континент мечти.

 

И докато мечтаем, много харесахме картините на г-жа Соледад. Може да ги разгледате и да си купите вашата до 17 май в най-хубавата чайна в София.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР