Психо или 50 нюанса на черното

Какви ли не цветове получиха статута „новото черно“. Но зимата върна нещата на местата им. Black is back

Свобoда Сидерова 17 December 2013

Vivienne Tam

Сладко от къпини
Наиграли се през лятото с пастела и неона, визажистите минават на тъмната страна на красотата. Нюансите на ахроматичния цвят са прекрасна алтернатива за героините не на вампирските саги, а на жанра ноар (Алфред Хичкок е мъртъв, да живее Алфред Хичкок!) Както и главен атрибут на уличната мода на пънка, готика и прочее неформали. Въведеното преди повече от 5 години от Giles и YSL радикално черно по устните триумфално се завърна. (За справка – Vivienne Tam и Moschino Cheap&Chic.) На любителките на екстрийма последната марка предлага и широка черна очна линия до гънката на клепача с влажен ефект.

Блестящо черно червило отива на брюнетките. Блондинките трябва да се задоволят с матова текстура. Ако нямате подръка подходящ грим за устни, смесете червило в бордо с глос в кафяво и къпина.

Внимание: налага се да изберете един акцент – или устни, или клепачи. Въпросът не е толкова в това дали притежавате смелост, а в липсата на глем шик. За да се балансира погледът, устните са почти „голи“ и обратното.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР