Саундтракът на септември

През 2013 Chambao навършват 10 години и го отбелязват с юбилейна колекция с нови версии на всичките си хитове

01 September 2013

„Леми: Моята история“
Автобиографията на една от големите метъл легенди – солиста на Motörhead Леми Килмистър. Син на военен свещеник и заварен син на футболист, живял по всички правила на рокзвездите от миналия век, почти 70-годишният Леми е безпощадно откровен.


Chambao 10 Anos Around The World
Вирджиния
През 2013 Chambao навършват 10 години и го отбелязват с юбилейна колекция с нови версии на всичките си хитове с участието на гости от световната музикална сцена. Ahi estas tu е пилотният сингъл – дует на Ла Мари с Ннека.


George Duke DreamWeaver
Дюкян Меломан
15 парчета – от суинг джаз и размекващ фънк до повлиян от госпъла поп и чувствени аренби балади. Този албум на чудесния пианист, композитор и певец е повлиян от загубата на съпруга му и от вечната динамика на живота и смъртта.


Cher Closer To The Truth
Вирджиния
Първият й изцяло нов албум от 11 години насам с великолепни заглавия. Първата половина е с по-танцувални парчета, втората – по-бавна и емоционална. Обърнете внимание на двете съвместни парчета с Пинк.


Birdy Fire Within
Орфей
През 2008 г. на 12 години Жасмин Ван Богарде, или както още я наричат Пиленцето (Birdy), спечели британския конкурс за музикални таланти Open Mic. Това е вторият й албум оттогава, в който има и по-динамични парчета.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР