Саундтракът на август

Риана, Компей Сегундо, "Великият Гетсби", "Ърт, Уинд енд Файър",

14 August 2013


Compay Segundo, Guantanamera - The Essential Album, Орфей
Компилация от 20-те най-добри песни на един от най-известните и разпознаваеми в света кубински изпълнители по случай 10 години от неговата смърт. Сред тях и включената в албума на Буена Виста ¿Y Tú Que Has Hecho?, която му носи Грами.

Rihanna, 777 Tour DVD, Юнивърсъл
Бляскави концертни кадри на живо от седем концерта за седем поредни дни в седем държави: Мексико, Канада, Швеция, Франция, Германия, Англия и Щатите, за седмия албум на Риана, плюс нейни кадри отблизо в хаоса зад кулисите и пиеща шампанско в самолета.

Cody Simpson, Surfers Paradise, Орфей
На 16 години австралиецът Cody Simpson има 5 млн. последователи в Twitter, 5 млн. харесвания във Facebook и 146 млн. гледания в YouTube. Албумът му носи името на най-известния район в Гоулд Коуст, където Коди е роден, и е разказ за лятото и за живота там.

The Great Gatsby, Юнивърсъл
Beyonce, Lana Del Ray, Brian Ferry, will.i.am и Fergie са само част от изпълнителите, работили с Jay Z по музиката към филма на Баз Лурман. Саундтракът е удоволствие с модерните си хип-хоп елементи, ретро джаз звученето и попа, джазиран в стил 20-те.

Earth, Wind and Fire, Now, Then & Forever, Вирджиния
Осем години след последния албум на седмата сред най-продаваните американски групи в музиката им настъпва нова фаза. От соул-фънк-фюжън Earth, Wind & Fire завиват към поп. Може да си купите албума предварително на www.NowThenandForever.com.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР