Двама на острова

Любовни перипетии от Средиземноморието, заснети на лента, перфектно допълват двойките летни аромати

Василена Цанова 04 August 2013

филмът „Да хванеш крадец“ - сред разкоша на Френската Ривиера крадецът на бижута Кари Грант, по прякор Котката, се влюбва в Грейс Кели. Очаква ги изискана, но забулена в мистерии и препятствия любовна авантюра.

Любовни перипетии от Средиземноморието, заснети на лента, перфектно допълват двойките летни аромати

„Vivere senza rimpianti“ (в превод живей без угризения) – казват италианците. Когато двама красиви, понякога малко тъжни или объркани млади хора се срещнат сред дивото великолепие на Средиземноморието, очакваме само едно. Също толкова дива, изпепеляваща и в повечето случаи краткотрайна любов


диаманти завинаги с Emporio Armani Diamonds Summer
Скъпоценната алюзия идва от флаконите, чийто блясък напомня за заскрежен диамант, отразяващ проблясъците на лазурносиня водна повърхност. Хладният лукс, лъхащ от скъпоценния камък, се трансформира в леден бриз чрез ароматните нотки. Дамският вариант съчетава слънчевите малина и личи с прохладата на сорбе от ябълка. Същия контраст на топло и студено виждаме и при мъжкия, където мента и лимон вървят ръка за ръка с какаова база.

бягство от реалността с Dolce&Gabbana Light Blue
В сърцето на Италианската Ривиера са разположени две скъпоценни кътчета. Селцето Портофино с избелелите си къщи и яхтите, плъзгащи се по морската повърхност, и о-в Стромболи с извисяващ се вулкан и тъмни скали. Рисувайки елементите на зашеметяващите локации, дуото аромати събужда чувство за незабравима близост и романтика. Dreaming Portofino (за нея) запечатва спомените с личи, мускусни семена от амбрет и флорални нотки ирис. Living Stromboli (за него) помита нейната съпротива с подчертано мъжки нотки – цитрус, розов пипер, хладни акватични тонове и здравец.

код „съблазняване“ с Armani Code Summer
Те танцуват под звуците на слънчевите лъчи, забравили за заобикалящия ги свят. Сладката песен на романтиката звучи само в техните уши, но това няма значение, защото са заедно. Тук и сега. Лятото е веднъж в годината, няма причина да спират поривите си, а и се допълват до съвършенство. От тях струи средиземноморски полъх. За нея – дъх на нероли, портокалов цвят и жасмин самбак. За него – бергамот, грейпфрут и листа от маслина. Ако можеше да останат в прегръдките си вечно...
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР