Игра на съблазняване

Haute couture тоалет за хайлайтър, звезден водопад за устните, „седмичен“ лак... Чака ви горещо лято

01 August 2013

Haute couture тоалет за хайлайтър, звезден водопад за устните, „седмичен“ лак... Чака ви горещо лято


1 Fashion Set на M.A.C
Всеки лак със свое червило, блясък и молив за устни и сенки. Лозунгът на комплекта Heroine от колекцията не само спестява време в търсене на сходни тоналности, но помага правилно да поставите акцентите. Миксът от кобалтовосиньо към мораволилаво е отличен бюти ход, още повече че повишената концентрация на пигменти гарантира зашеметяващ ефект.

2 Vinylux Weekly Polish на CND
Явно създателите на Shellac от CND си падат по числата. За перфектен маникюр със „седмичния“ лак (толкова издържа) са нужни само 2 стъпки – цвят и топ лак. Отсъствието на база не бива да ви притеснява. Текстурата без вредни съставки не оцветява нокътната плочка. Покритието изсъхва за 8 минути без лампа и увеличава издръжливостта си под действието на естествената светлина.

3 Touche Eclat Collector на YSL
Клик – и хайлайтърът разпръсква магичния си воал, подчертавайки контура на лицето и заличавайки признаците на умора. Тайната са разпръскващи и генериращи светлината пигменти. Вече над 20 години „писалката“ служи вярно на милиони жени по света. Дизайнът на златния шедьовър, вдъхновен от бродирана с кристали рокля на мосю Лоран от 1960 г., го прави неустоим не само за свраките, обичащи всичко shinyyy, но и за фенките на красотата.

4 Pure Color Stay-On Shadow Paints на Estee Lauder
Кремообразни сенки, които лесно се нанасят и дълго издържат, без да се събират в гънките на клепача. Трудна задача, но не и за Том Пешу, артдиректор на марката. Наподобяваща мус текстура, трайност 12 часа, вплетени в кристална решетка концентрирани пигменти, на които се дължат металният финиш, наситеният цвят и 3D обемът, възможност за наслояване, променяща грима от дневен във вечерен. Въпреки отличния си атестат са тествани от самия Пешу по време на Седмицата на модата.

5 Levres Scintillantes&Le Vernis на Chanel
Бърз грим, който нанасяте за секунди, без да се замисляте. С перлени частици или без, прозрачен или силно пигментиран. Както подсказва името на миниколекцията Revelation de Chanel (в превод откровенията на Шанел), 6-те нови и 4-те преиздадени цвята на иконичния блясък приковават вниманието. Не по-малко must have e лакът в нюанс Taboo. Преливащо сливово-винено, което в зависимост от светлината променя цвета си от червено на синьо.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР