На вечеря с Гордън

Точно така, попаднали сте на вечеря с дявола в ресторант „Кухнята на ада“.

10 юли 2013

Точно така, попаднали сте на вечеря с дявола в ресторант „Кухнята на ада“. Затова предварително се разхладете, а след това пригответе горещата червена рокля. Мариновайте в ароматни масла кожата си, настроението ви да бъде алангле и дръжте наблизо високия ток (задачата му е да поддържа високата температура). Дори и да ви се стори по-първичен и на моменти арогантен, Гордън Рамзи знае как да задържи вниманието и интереса ви до точка на топене. Той е взискателен, популярен и темпераментен, а щастливката, избрана да вечеря с него, ще остане с множество задоволени рецептори! Негов ресторант е избиран осем години поред за ресторант на годината от лондонския гайд с библейска почит Harden’s.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР