Има ли живот след Depeche Mode?

Разбира се, че има, но той е по-хубав, когато в главите ни още звучат парчетата от вчерашния концерт на британците

12 May 2013

Разбира се, че има, но той е по-хубав, когато в главите ни още звучат парчетата от вчерашния концерт на британците на стадион „Локомотив“. 7 години след първия им и абсолютно паметен концерт, когато на същото място се събраха 40 хил. души, сега отново бяхме под едно небе с Дейвид Геън, Мартин Гор, Андрю Флечър и техния тъмен, властен и абсолютно омагьосващ звук.
Бяхме „само“ 30 хиляди, което вероятно е закономерно – България така или иначе си се топи. Но бяхме едно, когато пеехме, крещяхме, свиркахме, светехме с фенерчетата на телефоните, подскачахме на парчетата от новия, абсолютно достоен за харизмата на Депеш албум Delta Machine. И още повече – на старите „кучета“, на Walking In My Shoes, Black Celebration, Precious. А когато на Personal Jesus прожекторите осветиха струите на дъжда, който се сипеше над стадиона, някои от публиката се разплакаха. Добре де, бяхме ние!
Концертът започна с песента от новия албум Welcome to my World. Да, ние бяхме в света на Депеш и натежахме от това поне с един грам щастие.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР