Момче за милиони

Аромати за чаровници

Василена Цанова 09 April 2013

1 Million Intense на Paco Rabanne

Момчето за милиони 1 Million Intense на Paco Rabanne
Кой е като него, да получава всичко с едно щракване на пръсти? Веднага почва да ти пари под лъжичката, притисне ли те до стената със самоуверени ласки. Знае какво иска и го получава веднага с разпалващите фантазията нотки на кардамон и черен пипер. Съпротивата стопяват още роза абсолют и кора от канела.
 
Непроницаемия чаровник Legend Special Edition на Montblanc
 Изтъкан е от огън и лед. Изглежда студен отвън, но горещ отвътре. Контрастната му същност те кара да проникнеш през ледената фасада от лайм, бергамот, етерично масло от лавандула и джинджифил, за да достигнеш бързо до топлото сърце от бял кедър, евернил (молекула от дъбов мъх) и зърна тонка. Ако успееш, те чака възпламеняваща свежест.

Нахъсания спортист L’Eau d’Issey pour Homme Sport на Issey Miyake
Няма да те впечатли с анаболни мускули и фитнес постижения. По-скоро ще ти хареса, че е мъж, подчинил волята си на природата. Както сърфист улавя вълната, а парапланерист – въздуха, така и той завладява с жизнената сила на бергамот и грейпфрут, а после те обгръща като победител с прегръдка от индийско орехче и ветивер.

Непринудения денди Homme Cologne на Dior
Макар бялата памучна риза и приветливата усмивка да говорят за улегнал джентълмен с афинитет към изисканите удоволствия, пак ти се иска да разкъсаш въпросната риза, вдишвайки аромат на бергамот от Калабрия, цвят от италиански грейпфрут и бял мускус. Моментално те залива приливна вълна на well-being и спокойствие, мечта за всяка жена.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР