Диаманти и мраморен стек в Банско

С истинско струпване на кулинарни герои започна сезонът в “Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт” - новия 5-звезден хотел в Банско.

Адриана Попова 20 December 2012

С истинско струпване на кулинарни герои започна сезонът в “Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт” - новия 5-звезден хотел в Банско. Той е част от колекцията Small Luxury Hotels of the World. За рестарта на хотела бяха дошли едни от най-известните шеф-готвачи у нас - Ивайло Петров, Жоро Иванов, Ради Стамболов, Боби Паунов, победителката от Lord of the Chefs Сидония, в ексклузивната компания на Камелия Воче - жената, която пее така, както готви - възхитително. Под взискателните им погледи кулинарният екип на “Премиер” начело с шеф Николай Пехливанов приготви 4-степенно меню с биоорганични брускети, паста със сепия и миди Сен Жак, мраморен телешки стек и шоколадова панакота с цитрусов мармалад. На гурме ястия могат да се наслаждават всички гости на хотела, които посетят ресторанта а-ла-карт „Амброзия“. Друга отличителна черта е спа и уелнес центърът, менажиран от класиците в бранша - Victoria spa. Басейн с нежно топла вода, Кнайп пътека, зона за релакс, финландска, руска и ароматна парна баня, хамам и външно джакузи са безплатните екстри за всеки гост. Масажистки от Тайланд, Бали и Филипините предлагат азиатски масажи в оригинал. Новост при процедурите е терапията за тяло с диамантения крем на Natura Bisse, който съдържа железни частици, отнемани след нанасянето му с магнит. Върху кожата остава само диамантеният прах, а ефектът е на копринена мекота.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР