Саундтракът на септември

Предстои да чуем най-новия шести албум на P!NK, посветен на различните състояния и страни в любовта.

10 September 2012

P!NK

P!NK THE TRUTH ABOUT LOVE
Вирджиния Рекърдс
Докато критиците я сравняват с Кели Кларксън, а Пинк иска да прилича на Мадона и Джанис Джоплин, петте й албума до момента я наложиха като мултиплатинена певица с абсолютна индивидуалност. На 18 септември предстои да чуем и най-новия й шести албум, посветен на различните състояния и страни в любовта. Една от песните е колаборация с Еминем.

Michael Jackson BAD 25 (3 CD+1 DVD)
Вирджиния Рекърдс
Гурме издание за ценители по случай 25-годишния юбилей от емблематичния албум BAD и най-легендарното турне в музикалната история - The BAD World Tour. Специалното издание включва три CD-та, две колекционерски книжки и DVD с пълния запис на историческия концерт на Уембли от 16.07.1988 г., нареждащ се сред 7-те напълно разпродадени събития в цялата история на стадиона. Видеозаписът е от личния архив от VHS касети на Майкъл Джексън.

David Garrett Legacy
Юнивърсъл Мюзик
Обърнете внимание на Дейвид! Той е бивш модел и виртуозен цигулар, привлечен като изпълнител от немския лейбъл за класическа музика Deutche Grammophon на 14-годишна възраст. Стана популярен с това, че разкошно смесва поп и рок с класическа музика. Новият му албум е запис на най-вълнуващия според него и многообразен концерт за цигулка - този на Бетовен.

Muse The 2nd Law
Орфей Мюзик
Предстоящият нов албум на английските рокаджии, които написаха химна на олимпиадата в Лондон,  ще бъде представен с голямо европейско турне. Muse го анонсират като апокалиптична приказка за земята, въставаща срещу отношението на човека към нея.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР