Секси на плажа

Не се вманиачавайте в кантара. Тази година са актуални женствените форми. Доказват го звездите

Деяна Ангелова 08 August 2012

Мерилин Монро

Не се вманиачавайте в кантара. Тази година са актуални женствените форми. Доказва го скорошно проучване за най-сексапилните звезди по бански на всички времена. Първа е Мерилин Монро. В Топ 20 влизат още  Кристина Хендрикс, Бионсе, Риана, Скарлет Йохансон, Ким Кардашиян и дори Хелън Мирън. Все звезди, които си имат от всичко – и бедра, и дупе, и коремче, и гърди. Тенденцията е явна -  женствените форми се завръщат на плажа.

Ким Кардашиян
"Не искам да съм суперслаба, защото е нереалистично. Целта е да съм  стегната. Да съм закръглена там, където трябва“, коментира Кардашиян. И не се тръшкайте толкова за целулита си, защото тя също има. „И какво от това? Имам целулит, чудо голямо! Струва си заради вкусния сладолед и бисквитките, които съм изяла“, заявява Ким.  Имайте предвид, че след успеха на риалити шоуто й всички с САЩ искат да имат голямо дупе като нейното.

Бионсе

„Аз съм висока и закръглена, такава ми е фигурата. Не харесвам бедрата си, но има начини да подчертаеш някои части за сметка на други“, сподели Бионсе. Факт е, че когато гледате сексапилното й дупе, някак си не обръщате внимание на набитите бедра. А как да го постигнете? Бионсе съветва да се качвате по стълбите, вместо с асансьора, да не седите повече от 1.30 мин. на едно място, да избягвате стегнатите дрехи, защото намаляват кръвообращението, да ядете ориз, паста и картофи.

Риана
Персоналният й треньор Харли Пастернак разкри каква е тайната на сексапилните й форми. Чрез уред, наречен педометър, тя следи всеки ден да е направила поне 10 000 крачки. Практикува ежедневна 25-минутна фитнес програма. Вместо три основни хранения има пет малки. Ако питате нас обаче, бурният й нощен живот е основен виновник за изразходваните калории. А танците в стриптийзклубовете за стегнатото дупе.

Дженифър Лопес
Ако говорим за сексапилното й бразилско дупе, то там борбата е само в една посока – не да се намали, а да се избегне целулитът. „Може да го моделирате и променяте, защото се състои от мускули. Но най-важно е да бъде стегнато и без целулит“, твърди тя. А това означава антицелулитни кремове след баня, два типа упражнения – за топене на мазнините и за стягане, да ядете повече протеини. В екстремни случаи може да скриете целулита и с малко повечко тен – изкуствен или не.

Скарлет Йохансон
Няма класация на сексапилни звезди, в която Скарлет да не присъства. А всички знаем, че тя няма манекенски пропорции. Поддържа формата си с макробиотична диета и органични храни. И двете са по препоръка на приятелката й Гуинет Полтроу.  Залага на йога, аеробика и джогинг.






ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР