Ароматен бриз

"Най-ранният ми спомен е от парфюма на майка ми. Нося този спомен навсякъде с мен"  Мадона

15 July 2012

Angel Аqua Chic на Thierry Mugler

“Най-ранният ми спомен е от парфюма на майка ми. Нося този спомен навсякъде с мен. Ухаеше на гардения и тубероза. Опияняваща комбинация.” 
Мадона


Thierry Mugler предлага летните лимитирани интерпретации на легендарните Angel и Alien. Angel Аqua Chic и Alien Aqua Chic са композирани с флорална вода. Първият - с вода от метличина за омайна свежест и наслада на сетивата, в идеална хармония с есенциите от розов пипер и калабрийски лимон. Вторият - с вода от джинджифил за магнетична чувственост, освежена с нотки на върбинка и фрезия.
Beyonce Puls искрящ, свеж и енергичен като Бионсе - синя орхидея, ванилия от Мадагаскар, с искряща цитрусова бленда на върха, нотки на круша, синьо кюрасо, хладен бергамот, деликатни нюанси на божур и жасмин.
Truth or Dare на Madonna - топъл, дързък, прелъстителен и секси като Мадона. Гардения, тубероза, нероли, жасмин и лилиум в сърцето на уханието, абсолют ванилия и карамелена амбра, мускус...
Code Luna на Giorgio Armani е съблазнителен и “изплъзващ” се аромат, мистериозен като луната, опияняващ като цъфнало портокалово дръвче - неслучайно в сърцето на Code Luna е портокаловият цвят . Омагьосващи нотки на лунно цвете от Индия, което цъфти само на пълнолуние, бергамот, горчив портокал, круша... Ултраженствен.
Тоалетна вода Lady Million - чувствена, нежна и секси, със зелените нотки на момина сълза, гардения и зюмбюл. Истинска пролетна целувка, която в горещите летни дни омайва и съблазнява.
Burberry Body Mist деликатен и чувствен, лек като бриз и възбуждащ сетивата като слънце върху голата кожа. Цветен букет от роза и ирис, праскова и фрезия, но с пикантно ухание на мускус и зелен абсент.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР