Саундтракът на май

Мадона пее и за новата си любов, която й пасва като ръкавица.

17 May 2012

Madonna MDNA UMB
„Ставай, събуждай се, бивша съпруго! Това е твоят живот./Опитах да съм ти жена, да се омаловажа, да намаля светлината си./Всеки мъж, който влезе през тази врата, ще бъде сравняван с теб“ пее Мадона. MDNA е албум за развода й. Седем от 16 песни са за раздяла. В Some girls се споменава и за изкуствени гърди и лош вкус, в които някои разпознават моделката на бельо, която стана майка на бебето на Гай Ричи. Мадона пее и за новата си любов, която й пасва като ръкавица. Да се разкрива винаги е било част от музиката й, но никога не е била толкова разголващо и детайлно.

Katy Perry Teenage Dream: The Complete Confection Вирджиния Рекърдс
Специална версия на двойно платинения, номиниран за 6 „Грами“ албум на Кейти Teenage Dream с преработени парчета, 3 нови песни и 7-минутен мегамикс на хитовете в него. Музиката е вдъхновена от денса, попа и рока на 80-те, смесена с хип-хоп, електроннo, тийнпоп, електророк и евродиско звучене.

Slash Apocalyptic Love Орфей Мюзик

„Иначе съм самотен играч, но в музиката каквото докосна, го превръщам в група – казва Слаш. - Харесва ми да слушам идеите на другите и да раждаме заедно мелодии.“ Apocalyptic Love е  проектът му с бандата Myles Kennedy&The Conspirators. Резултатът е много рок и талант, които можем да чуем на живо през юни в Европа, на 28-и - в Белград.

Nicki Minaj Pink Friday: Roman Reloaded UMB
Наричат хип-хоп дивата кошмар за пуристите. Тя е нещо като Лейди Гага, Дейвид Бауи, Миси Елиът, Гари Глитър, Кейти Пери и Бети Бууп накуп. Превръща попа в кулинарно изкуство. Вторият й солов албум е с 19 парчета, плюс 4 бонус записа в луксозното му издание. Сред тях е хитът й с Дейвид Гета Turn Me On.


ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР