Достойни за звездите

Тази пролет в списъка на must have аксесоарите са не само якичка ала ученичка и клъч-гривна, но и нови аромати.

Свобoда Сидерова 14 May 2012

Very Irresistible Givenchy Electric Rose на Givenchy

Тази пролет в списъка на must have аксесоарите са не само якичка ала ученичка и клъч-гривна (носи се на китката), но и нови аромати. Някои звезди вече ги харесаха

Very Irresistible Givenchy Electric Rose на Givenchy
така грабна Лив Тайлър от първо вдишване, че... пропя. Актрисата заимства хита на австралийската рокгрупа INXS Need You Tonight. Вокалните й данни съвсем не са лоши, но друго не би могло да се очаква от дъщерята на фронтмена на Aerosmith Стивън Тайлър. Ароматът, също като кавърверсията на Лив, вибрира в ритъма на „днес и сега“. Магичната роза от оригинала се вихри в рокендрол с жизнерадостни боровинка, лимонена кора и босилек. Приглася им звезден анасон, омекотен от зелена виолетка.

Shalimar Parfum Initial L’Eau на Guerlain
отваря нова страница в прослава на женствеността. Със сигурност Карла Бруни, която обожава Vol De Nuit, друг хит на марката, няма да пропусне прераждането на легендата за любовта. В по-свежата версия, се промъква зелен акорд на бергамот, микс от етерични масла от различни райони. В сърцето се разгръщат нотките на Герлинада (емблематични за марката съставки). Акомпанирайки на роза дамаскина и ирис, жасмин от Грас, Индия и Египет „разказва“ за докосвания, целувки, очакване, обещание, единение на душите...

Omnia Coral на Bvlgari
Анджелина Джоли е вярна на Black, друг унисекс аромат на марката, цели 5 години. Според жълтата преса благодарение на него успява да омае Брад Пит. За жалост уханието вече е аут. Анджи, не тъгувай, а вземи креативния вариант, уловил магията на червения корал. Пулсиращата му виталност и лъчезарно излъчване подчертават, то се знае, червени плодове и цветя. Коктейлът от тръпчиво-кисели нотки на годжи бери (тибетски барбарис), еуфорични на хибискус и сладки на нар е флуиден като сок и въздушен като разцъфващ цвят.

Jeanne Couture на Lanvin

Всички обичат Lanvin, по-точно роклята на черно-бели рози от колекция есен-зима’11. Ема Стоун не пропусна да се появи в разпознаваемия принт на бала на Института на костюма. Друга не по-малко гламурна декларация за стил, е интерпретацията на парфюмния хит от 2008 г. Без да изневерява на плодово-мускусната концепция, тя му придава кутюрен блясък. Малиновият привкус е освежен от акватични нотки на покрити с роса листа теменужка. Постепенно развиващите се есенция на магнолия и акорд на божур избухват във възбуждащ кедър.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР