Спорт, твоето име е победа

Също като някои хитови филми новите мъжки ухания настройват за спортен (и не само) хъс

Свобoда Сидерова 19 April 2012

The One Sport на Dolce&Gabbana

За да изберете правилния аромат, който да му подарите, ви предлагаме малко да пофантазирате. Решете на кого от кинозвездите прилича вашият избраник.

Mens sana in corpore sano с The One Sport на Dolce&Gabbana
или „здрав дух в здраво тяло”. Латинската поговорка илюстрира съвременния гладиатор, чиято върхова форма се дължи на физически занимания. (Любовта на фешън дуета към спорта е всеизвестна.) Характерни за Средиземноморието розмарин и воден акорд, подправени със солен морски дъх и кардамон, стимулират не само физическата енергия, но и менталната. Звучи строго, дори консервативно, но харизматично и пречистващо като при жертвоприношение. С подкрепата на боговете древногръцкият олимпиец излиза победител от всяка ситуация с произтичащите от това последствия.

До крайна степен с Allure Homme Sport Eau Extreme на Chanel
Интерпретацията във вариант EDT е за живота на високи скорости. Яхването на вълната е не само учестен пулс и прилив на адреналин, но и начин на мислене и тестване на силите. Неразумно упорство. Не, по-скоро сила на духа, чието изражение са нотки на мандарина от Сицилия, кипарис от Мароко и зърна тонка от Венецуела. Веднага разбирате – никакви полутонове (кога при Chanel е било иначе?), само ударна доза мъжественост и много емоции. Нищо чудно, че точката на пречупване - вашата, не неговата, всеки момент ще настъпи. Казват, че сърфът е като правенето на секс.

Лайфстайл с Dior Homme Sport на Dior
Да прощава Франсоа Демаши, но създадената от него модификация няма отношение към спорта, освен ако пътешествията и разкошът не се смятат за такава. Определението е изненадваща и изтънчена, както се полага на Френската Ривиера. Динамиката на сицилиански цитрон и танзанийски джинджифил е обогатена с тоскански ирис. Именно цветето придава „семейна прилика” с останалите аромати Dior Homme. Дори в душата си да не сте денди, а елегантността да не е вашето амплоа, то енергийната „напитка” ще ви добави и двете. Изповядващият dolce vita знае как да грабне медала, разбирайте вниманието.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР