Градините на Моне

Благоухаещите „картини” са в тон с пейзажите на импресиониста

04 April 2012

Ferre и Chloe

Едва ли има други нюанси, които така да подчертават нежността и женствеността, както пастелните. Идеен вдъхновител не само на дизайнерите на колекции, но и на аромати е Моне. Благоухаещите „картини” са в тон с пейзажите на импресиониста

In The Mood for Love Tender на Ferre
Любовта има много нюанси, както и начини за изразяване на чувствата. Както подсказва името - „В настроение за любовно предложение”, - уханието е посветено на една от най-чувствените му прояви – нежността. Попаднете ли веднъж в плен на нотките мандарина, касис, жасмин и роза, чувството на приповдигнатост ви е гарантирано. Акордът на полигонум (естествен алдехид) придава на композицията безтегловност, а на бензоин от Сиам - приказно звучене. Без съмнение обзелото ви вълнение е предвестник на незабравими емоции.

L’Eau de Chloe
Класическият Chloe EDP, оригинална интерпретация на розата, отваря нова глава в своята история. Ключовите думи за още по-привлекателната „вода“ са обещание за свобода и свежест. Удивителното усещане за глътка въздух се дължи на цитрусова хармония и изключителна концентрация на дестилирана розова течност. Леко като роса, шипровото цвете изглежда изпълнено с чист кислород. Малко по малко деликатно пачули излиза на повърхността. Сложните щрихи напомнят за радостта и удоволствието от носенето на перфектно ушита дреха.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР