Директно от мрежата

Четири онлайн бутика препоръчват

12 January 2012

Четири онлайн бутика препоръчват

Поканихме редактори на най-печелившите и успешни онлайн модни бутици от Париж, Ню Йорк, Москва и Мюнхен да покажат топаксесоари за зимния сезон, които се превръщат в задължителна инвестиция.
Списание EVA включи в селекцията и своите фаворити.


COLETTE www.colette.fr
1 Шапка на английската дизайнерка Виктория Грант от ултрабляскавата й колекция, вдъхновена от сценичните костюми на Лас Вегас. Нейни творения вече са носени от Лейди Гага и Дита фон Тийз.
2 Чанта Darlin Richie на Джеси Джо Старк. Специално за Colette тя показва Pete Punk II - колекция от чанти с капси и ципове в любимия й рокерски дух.
3 Харесваме обувката от лак с външни шевове на Karen Millen. Тюркоазеният цвят остава силен акцент и през зимата.
4 Чантатa кутия на Love Moschino материализира добрите ни намерения към приказните елементи, пренесени в модата. От магазин Trend Box.




MYTHERESA www.mytheresa.com

1 Кожата е ключов хит за есен-зима 2011/ 2012! И добавянето на ултралуксозния вариант на Christian Louboutin към вашия вечерен гардероб би гарантирало със сигурност WOW ефект!
2 Гривната на Yves Saint Laurent е подходяща за носене от сутрин до вечер и подхожда перфектно с трендовете за сезона.
3 Абсолютно подвластни сме на тренд кожа с косъм и контраста от апликирането му върху отворена обувка. Guess by Marciano от магазини Scandal.
4 Графична комбинация в класическа оксфордска форма на Karen Millen. Детайлът от лак внася сексапил в строгия силует.


NET-A-PORTER www.net-a-porter.com

1 Yves Saint Laurent и Alexander Wang са сред модните дизайнери, умело илюстрирани на този шал, създаден от новия ни любим лейбъл за аксесоари - Yarnz. Добавете през уикендите мигновен привкус на мода с този луксозен аксесоар, смесица между кашмир и вълнено плетиво.
2 Еклектичните обувки на Alexander Wang предизвикаха страхотен смут по време на ревютата за есен-зима 2011/ 2012, а тези метално-розови кожени пискюли се оказаха черешката на тортата. Пренесете бляскавия вид на „готино момиче“ и съчетайте този чифт обувки с блейзър и тесни панталони.
3 Дислексията не е оправдание да не направите добър прочит на колeкцията аксесоари на D&G за зима 2011/2012. Използвайки класически форми, италианското дуо ги щампира с композиции от шрифтове.
4 Клъч на Karen Millen, обсипан със стотици кристали, е чудесна прелюдия към предстоящите празници.



READY-TO-WEAR www.ready-to-wear.ru

1 Обувките на Charlotte Olympia трябва да присъстват в гардероба на всяко момиче, защото са подходящи за всичко – празненства и партита, за всекидневие и за срещи с приятели.
2 Яки от Eleven Objects - един от задължителните елементи за новия сезон. Всъщност сезонът е дори без значение: това е чудесен аксесоар към пуловер или блуза, рокля или тишърт и веднага ще преобрази гардероба.
3 Чантата на D&G е с ясна форма и внушителен размер. Харесваме дръжката, напомняща докторска чанта, и катинара - пазител на женските тайни.
4 Толкова много хищници на свобода, че едва ли някой ще забележи, ако сложим един под мишница. Чанта на MaxMara във форма на плик.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР