Кейти Пери, Тръмп и Тереза Мей на наградите Brits

23 February 2017

Гигантските скелети се разхождаха на сцената по време на изпълнението на Кейти

Ежегодните британски музикални награди Brits бяха раздадени снощи в Лондон и куп знаменитости уважиха червения килим, церемонията и афтърпартитата. Това, за което всички говорят обаче, не са нито двете награди за Дейвид Бауи в категориите за албум и изпълнител, които му дадоха посмъртно, нито трибюта към покойния Джордж Майкъл или пък кой какво облече за червения килим. Въпреки че сред звездите, които пяха на живо, бяха имена като „Колдплей“, Роби Уилямс и Ед Шийрън, всички говорят само за Кейти Пери.

Американската звезда изпълни най-новия си хит „Chained To The Rhythm“, но не парчето, а сценографията към него бе хитът на вечерта. Кейти Пери успя да „изкара на сцената“ Доналд Тръмп и Тереза Мей, дегизирайки ги като гигантски скелети. Двете огромни кукли, облечени също като американския президент и британската министър-председателка по време на срещата им в САЩ, се разхождаха по сцената, тъпчейки множество бели домове, под които пък се бяха наместили танцьорите на Кейти. Един от хитовете на вечерта бе и падането на единия от танцьорите-къщички от сцената, явно губейки представа за пространството или понеже някой без да иска го е бутнал. Въпреки че самата Кейти Пери не направи никакво политическо изявление, нито пък спомена имената на Тръмп и Мей, всички разбраха каква е политическата закачка, пък и певицата е един от върлите поддръжници на Хилари Клинтън.

В галерията ни може да видите кой какво облече за червения килим, като Кейти Пери смени цели три тоалета за вечерта – последният бе за афтърпартито на Universal Music. На него се появи и половинката на Григор Димитров Никол Шерцингер. Родният тенисист обаче не я придружаваше.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР