СПИСАНИЕ EVA Брой 289 / Юли 2023

Брой 289 / Юли 2023

Освен че са красиви и създават усещане за филмова история само с лицата си и с начина, по който се гледат и докосват, Антоанет и Иво – двойката от корицата ни, са минали през много турбуленции на живота и са научили много житейски уроци.

Разговорът с тях, който ще прочетете на страниците на новия брой, е за много неща, но най-вече за любов и други катастрофи. За посоките, които срещат Антоанет Пепе (един от най-популярните родни инфлуенсъри) и Иво Карамански-син (сред големите надежди на българския тенис като тийнейджър, сега работи в сферата на музикалното продуциране), за посоките, които превръщат години по-късно срещата им в любов, за катастрофата, която му коства ръката, но ще му припомни благодарността, че е жив, и радостта от усилието да продължи, за това как се спасяват един друг всеки ден.

Разговор, пропит от надеждата, че макар да живеем в свят на грешки, илюзии и мимолетности, намираме онова, което е трайно и истинско. Или поне ни се иска да прочетем този разговор така. Докато го правим, Антоанет, Иво, децата и кучетата вече са на караваната на морския бряг.

Лятото диша в страниците на този брой.

АБОНАМЕНТ

Ако се абонирате за 12 месеца, получавате два броя безплатно.