Код червено COOK BOOK / GO VEGGIE

Сладкиш, дошъл от вълните COOK BOOK / GO VEGGIE

Дамга се нарича сладкиш, който се прави само в Созопол

Ананас и ягоди с карамелен соев сос COOK BOOK / GO VEGGIE

Тази плодова рецепта с японско звучене е идеален завършек на всяка фиеста

Торта от рикота COOK BOOK / GO VEGGIE

Меден сладкиш COOK BOOK / GO VEGGIE

Мед, подправки и масло или с други думи - простота, красота и елегантен вкус за сладки дни и медени вечери...

Павлова с киви и бъз COOK BOOK / GO VEGGIE

Напомнят изящните балерини на Дега - толкова крехки и красиви, че първо засищат очите

Шоколадови сладки COOK BOOK / GO VEGGIE

Те са сладка награда, хапка за закуска, за парти, за подарък...

Павлова с портокали COOK BOOK / GO VEGGIE

Лимонов мус с ягоди COOK BOOK / GO VEGGIE

Лек като облак, свеж като утрин или просто яйчен мус

Средиземноморска салата с паста COOK BOOK / ГУРМЕ

Световноизвестен готвач с Мишлен и вина от Оскарите в София COOK BOOK / ГУРМЕ

На 10 и 11 април в ресторант ADOR в хотел InterContinental София световноизвестният шеф готвач със звезда Мишлен и президент на престижната организация Гурмедитеране ще сготви гастрономически разказ за историята на Средиземноморието чрез вкусове, текстури и аромати. Ексклузивното гастрономическо събитие ще превърне София в столица на средиземноморската висша кухня.

Шоколадови трюфели COOK BOOK / ГУРМЕ

Капрезе с авокадо и ягоди COOK BOOK / GO VEGGIE

Мъфини Червено кадифе COOK BOOK / GO VEGGIE

Сладък салам COOK BOOK / ГУРМЕ

Торта с рикота и круши COOK BOOK / ГУРМЕ

Да започнем с десерта - баклава чийзкейк COOK BOOK / ГУРМЕ

Лимони по марокански COOK BOOK / ГУРМЕ

Златният блясък на буркана ще озари кухнята и ще внесе екзотична нотка в ястията ви

Лимонов пудинг - стар, но толкова модерен десерт COOK BOOK / GO VEGGIE

Очарова рецепторите и ви кара да обирате с радост всяка троха останала в чинийката

Андалуски рецепти COOK BOOK / ГУРМЕ

Кулинарната пътешественичка Фиона Дънлоп опитва екзотични подправки, проучва преливащи от риба и морски дарове пазари, учи се от собственици на местни таверни и от носители на звезда „Мишлен“, за да ни поднесе ярък кулинарен обзор на региона

Съвършената супа от тиква COOK BOOK / ГУРМЕ

Гъбена супа за душата COOK BOOK / ГУРМЕ

Покажете любовта си, като приготвите нещо вкусно и сгряно с емоция - топла гъбена супичка с много масло

Сладко, веган, бохо COOK BOOK / GO VEGGIE

Бохо магьосницата на веган кухнята – звездата от MasterChef Анна Стойкова, позната още като Веганна, с рецепти за сурови лимонови барчета, ягодов чиа пудинг и чийзкейт

Шеф Севда Димитрова и нейното слънчево меню за Veuve Clicquot COOK BOOK / ГУРМЕ

Лесен фъдж с тахан, шамфъстък и шоколад COOK BOOK / ГУРМЕ

Торта от извара COOK BOOK / GO VEGGIE

Лесна и много ефектна