Отключете вашата уникалност в модата, здравето и спорта…

…с новата серия смарт часовници HUAWEI WATCH GT 5

01 October 2024

Снимка: пресофис на марката

На събитие в Барселона, посветено на новите иновативни Huawei продукти, компанията представи серията HUAWEI WATCH GT 5.

Петото поколение смарт часовници се предлага в стандартна и Pro версия, следващи емблематичната за нея комбинация от естетика и производителност. Дизайнът идва с още по-категорично изсечени линии, с подобрена изработка и технология на материалите, а високопроизводителните батерии издържат до 2 седмици.

Серията смарт часовници може да се похвали и с изцяло новата интегрирана технология за проследяване на здравето и фитнеса, която идва с надграден сензор и подобрени алгоритми, давайки резултати, които са по-бързи, по-точни и по-изчерпателни.

Смарт часовникът позволява изцяло нов начин за навигация във вашите спортни приключения на открито, като предоставя по-точен и оптимизиран механизъм за проследяване. Това позволява изцяло ново изживяване при бягане и колоездене във всички модели от серията WATCH GT 5. Смарт часовниците поддържат спортно проследяване на професионално ниво като голф, бягане по пътека и свободно гмуркане, съпътствайки отдадените ентусиасти в техния напредък и представяне.

Моделите са напълно съвместими със смартфони с Android и iOS , давайки възможност на по-широка аудитория да изпита най-новите здравни технологични иновации на Huawei и функциите за проследяване на спортовете.

HUAWEI WATCH GT 5 Pro Edition се предлага и с функция за ЕКГ анализ чрез базиран на електроди ЕКГ бутон. Само с едно натискане потребителите могат да получат информация за своята ЕКГ диаграма в рамките на 30 секунди.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР