Говори с EVA vol.13: Красота и иновации

16 February 2024

Каним ви на 13-то издание на Говори с EVA. Този път темата е – красота и иновации. Бъдете наши гости на 22 февруари, от 18:30 часа в ONE Gallery.

Време е да обърнем поглед към новите методи, технологии и продукти, които навлизат в сферата на здравето и красотата и я променят драстично.

Последните години се превърнаха в истински пробив по отношение на развитието на технологиите, използвани в индустрията за красота. Множество иновативни техники в близко бъдеще ще могат да променят начина, по който хората се грижат за собствения си външен вид и здраве.

Ако преди десетилетие сме приемали нещо за “страшно”, сега е невероятно търсено. Изкуствен интелект, виртуална реалност, персонализирана естетика - днес са вече част от ежедневието ни. Иновациите бързо стават неразделна част от нормалността.

Какво ще ни донесе индустрията на здравето и красотата? Има ли рамки, в които все още съществуваме? Кои иновации съществено промениха ежедневието ни? Как това се отрази на целия ни живот? Отговорите ще търсим заедно по време на дискусия с нашите гости - Глория Петкова, Хилда Кръствева и Д-р Бранимир Кирилов.

Д-р Бранимир Кирилов е един от водещите имплантолози и орални хирурзи в България, както и човекът, който стои зад изграждането на една от най-иновативните и успешни дентални клиники в България, специализирана от 19 години в лечението с дентални импланти – Medical Dent.

Името му се свързва с изграждането, имиджа и развитието на българската школа по дентална имплантология и пластика, а успешната му кариера се развива вече 25 години. Като един от основоположниците на тази дисциплина в България, днес зад гърба си той има повече от 19 000 успешно поставени импланти и повече от 30 000 благодарни пациенти по цял свят. Притежава множество отличия, член е на Българския зъболекарски съюз и ръководи първия учебен център по имплантология IFZI в България.

Глория Петкова е артист, майка, съпруга и страстен активист в благотворителни каузи. Завършила е един от най-престижните университети за мода в Лондон. Артист с множество успешни проекти зад гърба си в различните сфери, като мода, музика, кино и телевизия.

Хилда Кръстева е маркетинг мениджър на клиники Skin Line. Това е първата в България естетична дерматология, създадена през 2001 год. Skin Line организира първите специализирани обучения в областта на естетичната медицина в България с участието на световно признати специалисти в естетичната дерматология и козметология. Професионализмът на лекарите, дерматолозите и кинезитерапевтите в естетични и дерматологични клиники Skin Line и индивидуалният подход към клиентите в комбинация с най-висок клас апаратура, продукти и актуални процедури на световно ниво е доказаната им стратегия за успех.

Събитието се осъществява със съдесйтвието на Skin Line и Medical Dent.

Достъпът до събитието изисква предварителна регистрация с две имена на [email protected] до 21.02.2024 г. Повече информация може да откриете тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР