Да прогоним скуката с новия HONOR 90

27 November 2023

Съвременните социални мрежи, игри и стрийминг услуги предлагат безброй възможности за забавление, но за да се възползвате пълноценно от тях, ще ви трябва солиден смартфон, който може всичко.Ако следите цените на новите модели, сигурно вече сте притеснени колко би струвал такъв функционален и елегантен модел.

Веднага хвърляме яснота по темата като ви издаваме, че не е нужно да вземате модел от най-високия клас, за да получите всичко, от което имате нужда. Един от бестселърите на пазара – HONOR 90 – в момента се продава за около 1200 лв. и предлага повече, отколкото предполага разумната му цена.

Като начало ще получите 200 MP камера, която ще ви изненада с чистите си и ярки снимки с богати цветове. Можете спокойно да я провокирате с кадри, където дневната светлина се е оттеглила на заслужена почивка или пък обектът, който снимате, вече е осветен отзад. А когато вие се чувствате звездата, можете да погледнете към предната 50 MP камера с двойно приближение и широк 100-градусов ъгъл на снимане за безупречни селфита.

Ще ги видите на чудесния 6,7-инчов AMOLED дисплей, който може да изобразява 1,07 милиарда цвята, и ако някой се наеме да ги изброи, сме сигурни, че ще са поне толкова. Той е и достатъчно ярък, така че можете да ползвате телефона дори в безупречно слънчев ден. Така снимането се оказва доста по-лесно и приятно занимание. Освен точен и детайлен, самият дисплей е истинска звезда по отношение на грижата за очите.

В него са вградени цели пет технологии за защита – като се започне от елиминирането на трептенето и филтрирането на синята светлина и се стигне до циркадния режим, който улеснява отделянето на мелатонин, за да имате спокоен и приятен сън. Буквално няма друг модел в този ценови сегмент, който да предлага по-добра грижа за зрението, а не е нужно да припомняме, че именно то е един от най-ценните ни физически активи. Казано с други думи, по всяко време на денонощието ще гледате картина, която не натоварва очите ви и не води до подсъзнателно нервно раздразнение.

Но да се върнем на забавленията. Големият дисплей предполага да гледате много видео и за целта HONOR 90 е отлично подготвен с издръжливата си батерия с капацитет 4500 mAh, която спокойно ще ви отведе в новия ден, без излишни притеснения, че не носите зарядно или няма контакт наблизо. Когато се наложи да възстановите заряда, това ще се случи доста бързо, защото моделът поддържа презареждане с мощност 66 вата.

Но ако решите самите вие да заснемете видео, ще попаднете в приятелска среда с много приятни изненади. Независимо дали ще изберете предната или задната камера, ще получите чудесно 4K качество и много възможности за ефекти и създаване на кратки клипове за социалните мрежи. Вашата работа е да заснемете суровия материал, след което изкуственият интелект ще се погрижи за монтажа и ефектите и така само след секунди ще имате отличени клипове за споделяне, които лесно ще впечатлят приятели и познати.

Никой не обича забавленията да свършват преждевременно, затова HONOR 90 е снабден с 12 GB RAM и 512 GB памет за съхранение на вашите спомени, музика и каквото пожелаете.

Можете да се насладите на изтънчения дизайн със стилистика, напомняща за работата на бижутерите, още сега в няколко забележителни цветови нюанса. Класическата форма с дебелина само 7,8 мм и приятното усещане в ръката са качества, които многократно ще ви карат да обяснявате, че сте взели смартфона доста по-изгодно, отколкото всички предполагат.

 

1 КОМЕНТАР
1
lroyyaghbkn
28 November 2023, 19:00

Отcлaбвaнeтo бeз диeтa и глaдyване не е мeчтa - тoва е pеалнocт. Найпpoдaвaният пpoдyкт за отcлабвaне в cвeта! Пoмoгна на мeн и cъпpyга ми и ще пoмогне на вaс, peзyлтaтът е видим слeд някoлкo дни. Cъвeтвaм всички с надноpмeнo тeглo да пpoбвaт:----- http://gg.gg/ketox

ТВОЯТ КОМЕНТАР