Зен уикенд в сърцето на София

Дни на отворените врати в новия център на Йога Мандала

28 June 2014

Йога Мандала е познато на много софиянци студио за йога практики. От този уикенд екипът му прави една огромна крачка напред с новия Център за цялостна трансформация. Адресът е бул. „Мария Луиза” 58. През двата почивни дни вратите на Центъра ще бъдат широко отворени за всички, които искат да го разгледат и да се запознаят с различни видове йога, духовни практики, терапии и всичко, което предлага Йога Мандала за физическото и духовно израстване на съвременния човек. Всички йога практики, терапии, енергийни сесии, консултации и дегустации ще бъдат безплатни за посетителите на центъра. Той се състои от три големи зали за практики (и съблекални с всички удобства), три кабинета за консултации и терапии, две лаундж зони, четири тераси високо над шума на града и собствен магазин за органична козметика, храни, дрехи за йога.

Като една малка уникална Вселена в сърцето на стара София Мандала създава прекрасна възможност да си откраднете време за релакс и наслада. Тук ще намерите ресторант Сома – жива храна от вегетариански и вегански ястия, съчетали различни свежи растителни храни. Използваните продукти са с доказано качество (дори кокосовото мляко е от кокосови орехи, а не от консерва), някои от тях с био сертификат и предимно с български произход, отгледани с любов и вяра, че храната е нашият лек.

Новият център Мандала е на трите последни етажа на нова сграда, обявена за Сграда на 2013 г. в раздел Паметници на културата. Съчетанието между класическата фасада и модерния зен стил, очарователните тераси, големите прозорци, от които се виждат и изгрева, и залеза, и старите покриви на София създават уникална атмосфера на едно неповторимо духовно изживяване.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР