Mountain dream hotel

Дори да отидете само за уикенда в новооткрития хотел Маунтийн дрийм в Банско, ще се почувствате така, сякаш сте се освежили след едноседмична почивка.

Елка Влаховска 17 December 2008

ски&спа в Банско


снимки архив mountain dream hotel

 

Дори да отидете само за уикенда в новооткрития хотел Маунтийн дрийм в Банско, ще се почувствате така, сякаш сте се освежили след едноседмична почивка. Комплексът е разположен в красивата област Кошерина на Банско, на 15 минути е от центъра на града и на крачка от ски лифта. Дали ще грабнете ските и ще прекарате деня по белите писти, или ще заседнете в някоя от прочутите бански механи е въпрос на личен избор: местоположението на хотела предлага всички удобства за разнообразна почивка - организиран транспорт от и до  лифта, при поискване - транспорт в града, както и трансфери София-Банско-София. Плюс спираща дъха гледка към планината, тъй като се намира в самите подстъпи на вековните  гори.

Четиризвездният Маунтийн дрийм съчетава спокойствието и непринудеността на курортен хотел с всички екстри, необходими на модерните градски хора – изцяло оборудван бизнес център, безплатен интернет, сателитна телевизия. Дори и да не сте взели лаптопа си, при необходимост можете да организирате оттук всички неотложни бизнес ангажименти. Съветвам ви обаче да се отдадете докрай на релакс и удоволствия, които предлага хотелът. Чудесно е да завършите един скиорски ден с отпускащо плуване в големия закрит басейн, а след това да посетите сауната, парната или турската баня. Спа-центърът на хотела наистина ще ви осигури истинска наслада за тялото и душата. Разполага също с джакузи, шоково ведро и кабинети за масажи и релаксация.

Ако случите лошо време или просто откровено ви се мързелува (кой ли, подложен на градския стрес, не си мечтае за това),  можете с удоволствие да не мръднете от хотела. Малко фитнес за тонус сутринта, гледане на телевизия в стаята (елегантният интериор също радва окото), безупречен румсървиз, следобеден сън, а после спа-удоволствия привечер и за финал – вечеря в ресторанта Валуни, и денят ви ще бъде осмислен по най-приятния начин. Местната и международната кухня си дават среща в ресторанта на хотела, ще се насладите на вкусни специалитети, подкрепени от отличната селекция от вина в отпускаща атмосфера.    Проектиран, за да въплъти местния стил, хотелът вдъхва искрено чувство за топлина и гостоприемство и отлично съчетава идеално местоположение, традиционна българска архитектура, обслужване с много висок стандарт и съвременни удобства.

Повече информация и резервации на www.mountaindreambg.com

[[photo:1153]]

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР