Лятото продължава с Orange Fitness

От 27 до 29 септември в София ще се състои Международният фитнес фестивал

22 September 2013

Ако през лятото беше възможно да работим за перфектна форма на открито, то през есента трябва да изберем подходяща зала. Сигурна съм, че редовно спортуващите неведнъж са се сблъсквали с необходимостта да посещават няколко различни места, за да комбинират любимите си занимания. За тези пък, които тепърва решават да направят спорта част от начина си на живот, често е трудно да се ориентират в многообразието от тренировки и да изберат между карта за басейн, за йога или аеробика например.
Е, това вече не е проблем. На първи септември в столицата беше дългоочакваното откриване на най-доброто място за спорт и почивка - Orange Fitness. Членството в клуба ви дава възможност да комбинирате разнообразни по характер и ползи занимания, за да постигнете максимално бързо желаните резултати; всеки път можете да си избирате занимание не само според нуждите, но  и според  предпочитанията си, а защо не и според  моментното си настроение.
Неусетен преход от морските ваканционни дни към ритъма на града осигурява големият басейн с пет широки коридора с 25 метра дължина. Аквааеробиката е водното изкушение за жените – гимнастическият комплекс се превръща в неподправено удоволствие сред ласките на водата.

Топ 3 аквагимнастики
Aqua Dumbbels е силова тренировка във вода с използване на гирички, която развива аеробната издръжливост.
Aqua Deep – с помощта на пояс и ръкавици се тренира във вода без опора на дъното. Натоварването е средно интензивно и укрепва мускулите на корема и гърба.
Aqua Noodles е по-силова тренировка с използване на специално оборудване (нудълс – гъвкави цилиндри за водна аеробика). Тя е насочена към укрепване на аеробната издръжливост.

Танци за радост
Купонът на лятото продължава с жизнерадостна Zumba – комбинация от аеробика и латиноамерикански танци. Или можем да се приобщим към Dance Fusion – тренировка с елементи от латиноамерикански, класически и стандартни танци, която ще ни накара да се почувстваме като звездите в Dancing Stars. Народните танци са добра опция за постигане на правилна стойка и добра издръжливост, пък и етното е на мода – защо да не е с български корен?

Спининг и скуош
Това са дисциплини за най-динамичните хора. Чудесен преход са от лятното колоездене към велосипеда в зала и от тенис-кортовете към двубоите на закрито. Кардио и силови тренировки, пилатес, йога и всички последни новости от фитнес и уелнес индустрията по света също са на разположение на клубните членове на Orange Fitness.

Време за шоу
От 27 до 29 септември в София ще се състои Международният фитнес фестивал, с който веригата Orange Fitness за четвърта поредна година ще зарадва всички привърженици на движението и здравословния начин на живот.
Едно от най-очакваните  неща в програмата на фестивала е семинарът Asanayoga: Hatha yoga for Fitness, воден от  известния в цял свят презентьор Хулио Папи. Физиотерапевт и магистър по физическо възпитание и спорт, Хулио Папи е автор на редица книги и методически пособия в областта на фитнеса. Създател  е на  едни от най-успешните програми и семинари като Power Stretch и съвместно с Владимир Снежик – PortDeBras.
Повече информация – на www.orangefitness.bg и на www.iff.bg.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР