Ура! Orange Fitness и в София

Престижна световна верига, стъпи и в София, на 4500 кв.м площ, на третия етаж на Paradise Center.

Елка Влаховска 25 July 2013

басейнът – пет коридора с дължина 25 метра

Цели пет години завиждах на варненци, че имат спортен клуб, който работи по международни стандарти. За щастие Orange Fitness, престижна световна верига, стъпи и в София, на 4500 кв.м площ, на третия етаж на Paradise Center. Официално отваря врати на 1 септември, но сега е моментът да станете клубен член с добра отстъпка в цената

„Животът е хубав, когато си здрав“, каза в интервю за EVA преди две години Марина Станева, генерален мениджър на спортния клуб от премиум клас. Този девиз е мисия на веригата Orange Fitness, която предлага разнообразни спортни занимания, така че всички – дори и хората с намалена двигателна активност, да могат да укрепват здравето си и да се чувстват щастливи. Тук на едно място са събрани много възможности за спортуване и движение. Плувен басейн, тренажорни зали с последно поколение уреди на Life Fitness, зала за спининг, зали за групови занимания, както и зона за релакс с кът за почивка, сауни и парна баня – може да ползвате неограничено във времето всичко, ако сте клубен член. Ако  досега сте отдавали всички сили на работа и семейство и сте оставяли грижата за себе си на заден план, бъдете сигурни, че Orange Fitness не само ще ви изкуши да промените начина си на живот, но и ще ви помогне да го направите. Скоро сами ще усетите, че посещавате тренировките с удоволствие, ще  забележите повишена работоспособност, ще се почувствате енергични и щастливи. Наред с положителната промяна във външния ви вид, на която ще се зарадвате, в тялото ви ще се случат не по-малко важни, макар и не толкова видими на пръв поглед промени: ще се повишат съпротивителните сили на организма, ще се подобри работата на всички органи и системи и дори тази на главния мозък! Разбира се, много хора биха се затруднили да подредят тренировките си така, че да постигнат желаните резултати. Точно по тази причина в картите са включени фитнес тестиране, три въвеждащи индивидуални тренировки – за басейн, тренажорна зала и групови занимания. На разположение на новите клубни членове е сървис мениджър, който им помага да опознаят клуба. Предимството е очевидно – вместо да се лута човек къде да отиде и какво да направи, може да разчита на квалифицирана помощ, за да определи най-подходящите за него двигателни занимания и да си направи собствен график и програма. 

Много специално внимание е отделено на децата, тъй като философията на Orange Fitness е, че любовта към спорта и към активното движение се заражда именно в ранна възраст и създава здравословни навици за цял живот. В клуба детето може да се научи да плува и да участва в специално разработените програми, които развиват сила, бързина, издръжливост и ловкост. Възрастовите групи са разделени – от 3 до 5 години, от 6 до 8 и от 9 до 13. Всичко е поднесено в игрова форма, така че детето се забавлява и няма усещането, че прави нещо насила. За децата се грижат квалифицирани спортни педагози, преминали и обучение за стандартите на работа във веригата Orange Fitness. Методиките акцентират и върху профилактиката на често срещани заболявания, като гръбначните изкривявания и плоскостъпието.
Спортният клуб е проектиран по всички стандарти на веригата Orange Fitness за пространство, климатизация, температура на помещенията и разположение на зоните. Усещането е за невероятен комфорт. Допълва го и специалното отношение към клиентите – нивото на персонално обслужване отговаря на изискванията за премиум клуб. Свикнали сме да инвестираме в автомобили, имоти, бижута и маркови дрехи, но има ли по-добро вложение от това да се грижим за здравето си, за да се чувстваме жизнерадостни и щастливи?

Какво да опитаме за първи път
- функционалния тренинг, който подготвя тялото за движенията от всекидневния живот
- аква-аеробика в басейна – пълноценна тренировка на мускулите, без да се натоварват ставите и сухожилията
- PortDeBras – авторска методика на чаровните Хулио Папи и Владимир Снежик, с която на чилаут музика се „танцува“ за грациозна стойка, за гъвкавост и сила на мускулите
- Bosu – тренира не само основните мускулни групи, но и мускулите стабилизатори, които отговарят за баланса на тялото
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР