Щастливи коне за щастливи хора

Отличен спорт за стягане на дупето, ми каза една бизнес дама, която бях свикнала да виждам с много грим, бижута и рокли до глезена.

28 June 2012

„Конят е опасен отпред, опасен отзад и неудобен по средата“
Уинстън Чърчил


Изобщо не е вярно, отговарят стотиците любители, които са минали подготовка в някоя от конните бази в София и страната и сега волно препускат в свободното си време, откриват тайни пътеки в склоновете на планините и си организират весели пикници на някоя поляна, като първо, разбира се, разпрагят конете.
Отличен спорт за стягане на дупето, ми каза една бизнес дама, която бях свикнала да виждам с много грим, бижута и рокли до глезена. Сега тя е с джинси два размера по-малки, конска опашка и гланц на устните срещу напукване. Щастлива съм, каза тя! Къде ли да се запиша и аз?

В Божурище: най-луксозната конна база  у нас, 3 открити плаца и 2 закрити манежа и училище по езда, „пансион за коне“. Собствениците казват, че техните коне са „щастливи“, защото са отглеждани в просторни, светли боксове и... дори ги водят на солариум за перфектна форма.
Националният хиподрум в Банкя: отглеждат се коне от чистокръвни английски и арабски породи, специално за конни надбягвания. Училище по езда, можете да яздите и на манеж, и на двукилометрови състезателни писти, и свободно, сред природата.Бонус: прословутата каубойска кръчма Saloon, където можете да релаксирате след ездата.
Конна база „Нова Звезда“ в кв. Княжево, София: предлага обучение, групова езда сред природата, понякога и групово посещение в клуб „Руска баня“, където ще ви посрещнат с чиста водка и... брезови клонки.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР