Стилът на… Виктория Маграт

Как се облича британката с нетрадиционен цвят на косата

Ина Иванова 07 September 2017

Виктория не е поредният моден блогър, който може да си позволи скъпи вещи. Тя има докторска степен по мода, посланик е на L’Oréal Париж и стои зад блога Inthefrow, печелил множество награди. Наименованието му идва от английското „front row” – първи ред на модно ревю.

Всичко започва през 2012, когато завършва университет и се заема с интернет платформата си. След първите шест месеца печели награда от Company Magazine за най-добър новопоявил се блог, след което призовете започват да валят един след друг. Виктория не спира да пълни интернет пространството с любимите за жените теми – мода, козметика, спорт, храна и пътувания. Често говори и за това как да сме по-самоуверени, да вярваме в доброто.

Виктория работи с голям брой световноизвестни модни и бюти брандове, сред които Burberry, Dior, Guerlain, Giorgio Armani, Coach, MCM, Viktor and Rolf, Maje, L’Oreal Paris, Revolve, Ted Baker и други. Отличава се и с цвета на косата си, който впоследствие се утвърждава като нейна запазена марка.

Любимо занимание й е да снима клипове за YouTube канала й. Виждаме я да показва новите си придобивки от ASOS, да изпробва различни техники с грим или да показва как минава денят й.

Това е човекът, който може да ви демонстрира как най-добре да носите дрехи - от удобен чифт дънки до бални рокли, дълги до земята. Приятният й глас и топлото й отношение към хората около нея я прави повече от любимка на мнозина момичета от цял свят.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР